Hørsholm svømmeskoleKlubmodul henter siden
Anton OBS! Læs u/beskrivelse vores aftalte tid!
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Privat undervisning til Anton med Lærke A. Bregenhøj

4 Lektioner med Rabat (Normalpris 650,- pr. lektion, Rabat er givet!)

Aftalte møde dage og tidspunkt:

Tirsdag kl. 14:30 den 6. juni

 Tirsdag kl. 15:00 den 13. juni 

Mandag kl. 14:00 den  19. juni 

Tirsdag kl. 14:00 den 20. juni 

Mødetid og Mødested: Omklædt i hallen ved bassinkanten, første gang ved den lille vandfontæne foran omklædnings rummende inde i svømmehallen  (Entré billet eller turarmbånd købes i automaten til brug af svømmehallens omklædnings faciliteter og andre bassiner) I kan genkende Lærke, da hun stort set altid er i vandet eller på kant iført en våddragt (orange/sort eller gul/sort)

Ønsket Mål: 

Anton er 6 år og kan godt komme i vandet, er ikke glad for hverken bruser eller at dyppe hovedet i vand. Ønsker at blive fortrolig med vand og opnå et rimeligt udgangspunkt til at komme godt afsted på ferie og til at starte på begynderhold efter sommerferie. Arbejde henimod begynderhold, med følgende Anton må meget gerne blive mere fortrolig med vand og føle sig tryg ved balance og positionsskift i vand og dermed kunne lære at modtage øvelser på begynderhold. 
Note til svømmelære: Teknik håndtering i blot i vand med ben på bund eller med opdrift midler. Balance Vigtigst: Rotation/sidesvømning fortrolighed med positions skifte samt elementskifte og bassin skifte!

Ønsker privat undervisning, da Anton skal starte på begynderhold til ultimo august

Tilmeldte
1 /1
Tilmeldingsfrist
31.05.2023
Tidspunkt
06.06.2023 kl. 14.30 - 20.06.2023 kl. 15.00
Sted
Hørsholm svømmehal
Pris
2000,00 kr.