Hørsholm svømmeskole

Generelt for alle Privat svømmeundervisnings aktiviteter er:

  • Sæson indbetalingen er bindende og der gives derfor ingen refusion ved frafald eller lignende. 
  • Der ydes ingen erstatning, hvis svømmehallen må lukke pga. reparationer, svømmestævner eller andet, som Privat svømmeundervisning og svømmeskolen ikke har indflydelse på. 

  • Der skal løses almindelig entrebillet til svømmehallens faciliteter i billetautomaten eller 
  • billetinformationen for alle deltager til undervisning hos Privat svømmeundervisning i Hørsholm. 

I Hørsholm svømmehal når vi underviser, har man som ledsager mulighed for at vente på balkonen. Det er ikke muligt at opholde sig i svømmehallen uden en voksen billet og omklædt i badetøj. Har I ønske om at ledsage jeres barn gennem omklædning, er det vigtigt at I læser forældre information nedenfor!

Forælder information


Svømmehallens Entré retningslinjer for børn under 8 år

(til og med 7 år) Hvis en voksen ønsker at hjælpe med barnets af- og påklædning, skal det ske i det omklædningsrum som svare til den voksne ledsages køn.


Første gang til svømning i Hørsholm svømmehal

Ønsker I at ledsage jeres barn til svømning, første gang I kommer til undervisning i Hørsholm svømmehal, kan en ledsagerbillet indløses i billetinformationen. 

I skal fremvises kvittering / kontoudtog fra bank el. lignende for betalt svømmeundervisning. 

Billetinformationen udleverer 1 stk. armbånd til brug én gang, der giver adgang til omklædningen, hvor man kan hjælpe med afklædning og ud til bassinkanten. Når undervisningen begynder - Er der det muligt at vente på barnet i omklædningsrummet (eller på balkonen) og efter undervisning hente jeres barn ved bassinkanten og hjælpe med påklædning igennem omklædningen.

Hvis en voksne ønsker at ledsage i omklædningsrummet, under hele sæsonen.

Ønsker I at ledsage jeres barn til svømning, igennem omklædningen under sæsonen og ikke selv vil benytte svømmehallens bassiner. 

Skal I købe en ledsager adgang i Billetinformationen, der giver adgang til omklædningen. Hvor man kan hjælpe med afklædning - vente på barnet i omklædningsrummet (eller på balkonen) og herefter hjælpe med påklædning.

(Husk at se åbningstider for Billetinformationen på svømmehallens hjemmeside)

For børn fra 8 år

Hvis barnet har behov for hjælp, vil det være muligt at købe almindelig voksenbillet til svømmehallen og herved få mulighed for at hjælpe med omklædningen..

Svømmehallens regler for børns adgang i det modsatte køns omklædningsrum:

Børn til og med 7 år kan bade på afdelingen for modsatte køn.

Børn, der er fyldt 8 år skal bade på afdelingen for barnets eget køn.